Matematik
ligning..
21. oktober 2007 af
mm :) (Slettet)
Når en linies hældning er givet ved formlen 4*pi^2/9,82
9,82 er som bekendt Danmarks tyndeaccelration...
Jeg har fået min linies hældning til at være 4,3319...
Jeg skal bruge den beregnede tendenslinjes hækdning til at bestemme tyndeaccelrationen...
Vi får så... 39,47/g=4,3319
Hvordan regner jeg g ud?
9,82 er som bekendt Danmarks tyndeaccelration...
Jeg har fået min linies hældning til at være 4,3319...
Jeg skal bruge den beregnede tendenslinjes hækdning til at bestemme tyndeaccelrationen...
Vi får så... 39,47/g=4,3319
Hvordan regner jeg g ud?
Svar #1
21. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)
Jeg har intet begreb om, hvorvidt opgaven virkelig er så nem som det ser ud. Men hvis det er ligningen:
39,47/g=4,3319
39,47=4,3319*g
39,47/4,3319=g
g=9,11148
Kan det passe, at det er alt du skal?
39,47/g=4,3319
39,47=4,3319*g
39,47/4,3319=g
g=9,11148
Kan det passe, at det er alt du skal?
Skriv et svar til: ligning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
