Matematik
Ligning
22. oktober 2007 af
Lars22 (Slettet)
Hey, ville lige høre om en kunne forklare mig hvordan man løser dette:
Bestem til differentialligningen:
dz / dt = 2z / t+2
løsningerne f, g og h, hvis grafer går gennem hhv.
f: A(4,0) g: B(-1,2) h = C(-3,-2)
Det første man skal gøre er vel at udføre en separation af de variable, men når dette så er gjort så ved jeg ikke hvordan man kommer videre.
Bestem til differentialligningen:
dz / dt = 2z / t+2
løsningerne f, g og h, hvis grafer går gennem hhv.
f: A(4,0) g: B(-1,2) h = C(-3,-2)
Det første man skal gøre er vel at udføre en separation af de variable, men når dette så er gjort så ved jeg ikke hvordan man kommer videre.
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
