Matematik
hjælp til "let" ligning
24. oktober 2007 af
frederik159 (Slettet)
nogen der ved hvad og hvordan man regner
(x+5)/(x+15) = (x-7)/(x-5) giver???
håber nogen kan hjælpe
(x+5)/(x+15) = (x-7)/(x-5) giver???
håber nogen kan hjælpe
Svar #1
24. oktober 2007 af Isomorphician
((x+5)(x-5))/(x+15) = (x-7)
(x+5)(x-5) = (x-7)(x+15)
Husk dine kvadratsætninger, og prøv selv at løse resten af opgaven
(x+5)(x-5) = (x-7)(x+15)
Husk dine kvadratsætninger, og prøv selv at løse resten af opgaven
Svar #2
24. oktober 2007 af peter lind
Gang begge sider med (x+15)(x-5) og gang derefter paranteserne ud.
Skriv et svar til: hjælp til "let" ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
