Matematik

en ligning !

25. oktober 2007 af Skat1 (Slettet)
3/2 x - 1=1/2
hvordan løser jeg den her? :s

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Prøv selv først. Nu har du set fremgangsmåden så mange gange.

Svar #2
25. oktober 2007 af Skat1 (Slettet)

ja prøver:
3/2x-1+1=1/2+1
3/2=1,5
x=1 ?
er det rigtigt eller?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2007 af Isomorphician

Ja

(selvom x'et forsvinder og dukker op igen...)

Skriv et svar til: en ligning !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.