Matematik
vand
27. oktober 2007 af
Montavr (Slettet)
56,549 cm3
Hvis jeg har at vand fylder så meget. hvor meget vejer det så? er det så bare 0,56549 dl
Hvis jeg har at vand fylder så meget. hvor meget vejer det så? er det så bare 0,56549 dl
Svar #3
27. oktober 2007 af Montavr (Slettet)
Der står:
Formen af en skål med flad bund fremkommer ved en drejning på 360grader om førsteaksen af grafen for funktionen
f(x)= x^0,2 + a , x e[0;1]
hvor a er et positivt tal
a) Bestem a, så denne skåls rumfang bliver 4
Nogen som kan hjælpe lidt
Formen af en skål med flad bund fremkommer ved en drejning på 360grader om førsteaksen af grafen for funktionen
f(x)= x^0,2 + a , x e[0;1]
hvor a er et positivt tal
a) Bestem a, så denne skåls rumfang bliver 4
Nogen som kan hjælpe lidt
Svar #4
27. oktober 2007 af Montavr (Slettet)
Skal jeg ikk sige pi* integralet (fra 0-1) til (x^0,2+a)^2 = 4
og derefter isolere a og finde det på den måde?
og derefter isolere a og finde det på den måde?
Skriv et svar til: vand
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
