Matematik
ligning f(x)=-5
28. oktober 2007 af
royal-chika (Slettet)
løs ligningen f(x) = - 5
Svar #1
28. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
nu kender vi jo ikke funktionen, så dét hjælper ikke meget:)
Svar #4
28. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Der gælder, at
-5 = -2(x+1)(x-3) = -2x²+4x+6 =>
-2x² + 4x + 11 = 0
Nu har du en normal andengradsligning.
Svar:
x = 1 +/- 26^(1/2)/2
Der gælder, at
-5 = -2(x+1)(x-3) = -2x²+4x+6 =>
-2x² + 4x + 11 = 0
Nu har du en normal andengradsligning.
Svar:
x = 1 +/- 26^(1/2)/2
Skriv et svar til: ligning f(x)=-5
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
