Matematik
hjÆÆÆLP!!! ligninger!!!
28. oktober 2007 af
mariiia (Slettet)
-18x+12y=16
12x-8y=10
kan det passe, at der er ingen løsning til dette ligning??
hvis ikke.. hvordan regner man den ud????
12x-8y=10
kan det passe, at der er ingen løsning til dette ligning??
hvis ikke.. hvordan regner man den ud????
Svar #1
28. oktober 2007 af peberdelfinen (Slettet)
Ifølge min lommeregner er der ingen løsninger...:)
Svar #2
28. oktober 2007 af mariiia (Slettet)
men du ved godt, at det er linjer med to ubekendte!!!!
man skal finde sammen koeficciente til begge ligner og træk dem fra hinanden.. er det du har gjort???
man skal finde sammen koeficciente til begge ligner og træk dem fra hinanden.. er det du har gjort???
Skriv et svar til: hjÆÆÆLP!!! ligninger!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
