Matematik

ligning haster

28. oktober 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)
løs ligning:

21/x -6 = 4

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2007 af Esbenps

Læg 6 til på begge sider, gang med x og til sidst divider med 10...

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2007 af mariiia (Slettet)

ifølge min lommeregner, så får jeg x til at være
x= 2,1

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2007 af Esbenps

Der er absolut ingen grund til at bruge lommeregner...

Svar #4
28. oktober 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

Altså:

6 * 21/x - 6 * -6 = 6 * 4

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)

#4.
21/x - 6 = 4

Læg 6 til på begge sider

21/x = 10

gang med x

21 = 10x

og til sidst divider med 10

x = 21/10 = 2.1

Svar #6
28. oktober 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

tak

Skriv et svar til: ligning haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.