Matematik
injektive funktioner. hjælp !
28. oktober 2007 af
cmomme (Slettet)
hjælp. sidder fast i en opgave.
den lyder:
f(x) = ½x + 3
bestem f¯¹(2),f¯¹(4), f¯¹(5)
åh hjælp !!!
den lyder:
f(x) = ½x + 3
bestem f¯¹(2),f¯¹(4), f¯¹(5)
åh hjælp !!!
Svar #1
29. oktober 2007 af sigmund (Slettet)
Funktionen er monotont voksende, så vi kan finde en invers:
 = 2(y-3).$)
(Fundet ved at isolere y i ligningen y = ½x + 3.)
(Fundet ved at isolere y i ligningen y = ½x + 3.)
Skriv et svar til: injektive funktioner. hjælp !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
