Matematik

vanskelig ligning

04. november 2007 af zenati (Slettet)
Hvordan løses denne ligning?
5^n+5^n+5^n+5^n+5^n=5^25

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2007 af -Zeta- (Slettet)

5*(5^n) = 5^25

5^n = (5^25)/5

Hjalp det?

Svar #2
04. november 2007 af zenati (Slettet)

ja, tak:P

Skriv et svar til: vanskelig ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.