Matematik

kvadratrod af x opløftet i 3

04. november 2007 af bergenstrasse (Slettet)
Jeg kan ikke finde ud af hvad kvadratroden af x opløftet i 3 kan skrives som. ville gerne have det ned i 2.

HJÆLP

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2007 af sprit (Slettet)

Prøv at omformulere?

sqrt(x^3) eller sqrt(x)^3? Du skal bruge dine potensregneregler og at sqrt(x) = x^½

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2007 af mathon

sqr(x) = x^(1/2)

(sqr(x))^3 = (x^(1/2))^3 = x^((1/2)*3) = x^(3/2) = x^1,5


da
(a^n)^p = a^(n*p)

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2011 af Joey1996 (Slettet)

kvadratrod(x^3 = x^2/3


Skriv et svar til: kvadratrod af x opløftet i 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.