Fysik
Nytteværdi
07. november 2007 af
Midas2 (Slettet)
Hvordan finder jeg nytteværdien?
Beregn – på grundlag af vands specifikke varmekapacitet (tabelværdi) og dyppekogerens effekt – dyppekogerens nytteværdi til opvarmning af vand.
Tabelværdien: 4186 J/(kg*K)
Dyppekogerens effekt = 290 W = 290 J
Beregn – på grundlag af vands specifikke varmekapacitet (tabelværdi) og dyppekogerens effekt – dyppekogerens nytteværdi til opvarmning af vand.
Tabelværdien: 4186 J/(kg*K)
Dyppekogerens effekt = 290 W = 290 J
Skriv et svar til: Nytteværdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
