Kemi
Hjælp til kemi rapport
08. november 2007 af
solsikke (Slettet)
Okay, jeg sidder og bakser med en kemi rapport hvor formålet er: at undersøge hvilken sammnenhæng, der er mellem masse og volume.
Vi fik af vores lærer at vide, at vands masse var ca = 1,00 g/ml
og sprits masse var ca = 0,73 g/ml.
Nu sidder jeg så og skal finde ud af hvordan man regner massen ud, fordi jeg skal finde ud af hvor meget mit resultat afviger fra det før nævnte. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg regner massen ud.
Håber det er blevet formuleret nogenlunde forståeligt.
På forhånd tak for hjælpen.
Vi fik af vores lærer at vide, at vands masse var ca = 1,00 g/ml
og sprits masse var ca = 0,73 g/ml.
Nu sidder jeg så og skal finde ud af hvordan man regner massen ud, fordi jeg skal finde ud af hvor meget mit resultat afviger fra det før nævnte. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg regner massen ud.
Håber det er blevet formuleret nogenlunde forståeligt.
På forhånd tak for hjælpen.
Svar #1
08. november 2007 af Den imaginære enhed (Slettet)
for det første er det får opgivet her ikke massen men densiteten (massefylden).
massen (eller vægten) af et objekt måles i gram (ikke gram pr milliliter).
Formelen for udregning af densiteten er:
densitet = masse / volume
det vil sige at hvis du skal finde massen af et objekt skal du omskrive formlen til følgende:
densitet * volume = masse
håber dette hjælper dig
massen (eller vægten) af et objekt måles i gram (ikke gram pr milliliter).
Formelen for udregning af densiteten er:
densitet = masse / volume
det vil sige at hvis du skal finde massen af et objekt skal du omskrive formlen til følgende:
densitet * volume = masse
håber dette hjælper dig
Skriv et svar til: Hjælp til kemi rapport
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
