Matematik
Forklaring til stykke bedes!
08. november 2007 af
ggf (Slettet)
Vi startede i dag med et ny afsnit i mat. omhanlende trekanter, trigonometri. Men jeg forstår dog ikke helt hvordan jeg kan bestemme siderne.
eks.
En ABC har sidelængderne a=12, b= 18 og c= 27. PQR er ensvinklet med ABC, og den korteste side i PQR har længden 18 (antager at dette er a1). Bestem de to resterende sider i trekanten.
Jeg startede med at finde k=0.66667
Mine svar til opgaven. b1=27 og c1=40,5.
et dette rigtigt? Vil ikke nok forklare?
eks.
En ABC har sidelængderne a=12, b= 18 og c= 27. PQR er ensvinklet med ABC, og den korteste side i PQR har længden 18 (antager at dette er a1). Bestem de to resterende sider i trekanten.
Jeg startede med at finde k=0.66667
Mine svar til opgaven. b1=27 og c1=40,5.
et dette rigtigt? Vil ikke nok forklare?
Skriv et svar til: Forklaring til stykke bedes!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
