Matematik
mundtlig årsrøve 1.g linjens ligning
29. maj 2004 af
gymnasieelev87 (Slettet)
skal op til mundtlig årsprøve her i næste uge. Jeg har fået emnerne jeg kan komme op i. et af 'delspørgsmålene' går ud på at redegøre for linjens ligning. Mit spørgsmål er så: hvad skal man fortælle. Forskriften for linjens ligning skal man nok fortælle om, men hvad kan man ellers sig?
og så lige et til spørgsmål: er der ikke noget bevis for substitutions metoden og de lige store koefficienters metode? hvis der er, hvordan 'ser' de ud?
Håber der er nogle der vil hjælpe!
og så lige et til spørgsmål: er der ikke noget bevis for substitutions metoden og de lige store koefficienters metode? hvis der er, hvordan 'ser' de ud?
Håber der er nogle der vil hjælpe!
Svar #1
29. maj 2004 af ~Sab~ (Slettet)
Ved liniens ligning kan du som du selv skriver komme ind på forskriften.. Du sige noget hvordan du finder hældningskoefficenten ved formlen : a= y2-y1 / x2-x1
og ligeledes skæring med 2.aksen: b=y-ax
ehm.. det var vidst det jeg kan komme i tanke om...
og ligeledes skæring med 2.aksen: b=y-ax
ehm.. det var vidst det jeg kan komme i tanke om...
Svar #2
30. maj 2004 af gymnasieelev87 (Slettet)
tak, det er jo bedre end ingenting. Er der flere der kan komme på noget man kan sig?
Skriv et svar til: mundtlig årsrøve 1.g linjens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
