Fysik
alfa o beta stråler + Ekin!
18. november 2007 af
sus-gym (Slettet)
formel for Ekin: Ekin = Uacc * q
hvor q er elektronens ladning.
jeg ved: B=0,35T
alfa cirkulbane radius = 74cm
beta cirkulbane radius = 1,5 cm
hvordan finder jeg Ekin, da jeg ik ved Uacc.
Er massen konstant jeg ik ved om?
plz svar hurtigt??
(Uacc = (q*r*r*B*B)/(2*m)
?????????
hvor q er elektronens ladning.
jeg ved: B=0,35T
alfa cirkulbane radius = 74cm
beta cirkulbane radius = 1,5 cm
hvordan finder jeg Ekin, da jeg ik ved Uacc.
Er massen konstant jeg ik ved om?
plz svar hurtigt??
(Uacc = (q*r*r*B*B)/(2*m)
?????????
Skriv et svar til: alfa o beta stråler + Ekin!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
