Matematik
Hjælp ligninger
18. november 2007 af
Nisa1 (Slettet)
Løs ligningen
1/x-2=5
1/x-2=5
Svar #1
18. november 2007 af dnadan (Slettet)
såfremt der står:
1/(x-2)=5
gang (x-2) over på den anden side og gå videre derfra.
hvis der står:
(1/x)-2=5
Flyt 2 over på den anden side og prøv selv at gå videre derfra.
1/(x-2)=5
gang (x-2) over på den anden side og gå videre derfra.
hvis der står:
(1/x)-2=5
Flyt 2 over på den anden side og prøv selv at gå videre derfra.
Skriv et svar til: Hjælp ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
