Matematik

Hjælp ligning

18. november 2007 af Nisa1 (Slettet)
Håber nogen vil hjælpe mig, er virkelig lost

Løs ligningen

1/(x-2)=5 1/(x-2)= står som brøk

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af mathon

1/(x-2)=5 og x forskellig fra 2

gang på begge sider med (x-2)

1 = 5(x-2)

1 = 5x-10....

Skriv et svar til: Hjælp ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.