Matematik

funktion

18. november 2007 af Hellene (Slettet)
jeg har funktionerne f(x)=x+sinx og g(x)x+cosx, x[0;2pi[

så skal jeg finde de x værdier hvor tangenterne til de to grafer er parallelle.

hvordan gøres det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af mathon

f'(x) = 1 + cos(x)

g'(x) = 1 - sin(x)

løs ligningen

f'(x) = g'(x) eller

1 + cos(x) = 1 - sin(x).....

Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.