Matematik

Løs den komplekse eksponentialfunktion e^z=8-6i

19. november 2007 af liqc (Slettet)
Hej

Nogen der kan hjælpe mig med at løse den komplekse eksponentialfunktion:

e^z=8-6i ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2007 af math-freak++ (Slettet)

hvad ved du om z ? er det reelt?

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2007 af math-freak++ (Slettet)

e^z = cosz +isinz
cosz =8
sinz = -6

Svar #3
19. november 2007 af liqc (Slettet)

z er et komplekst tal, og kan stadig ikke få det til at give mening!

Skriv et svar til: Løs den komplekse eksponentialfunktion e^z=8-6i

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.