Matematik

2*e^x = 3

19. november 2007 af Sinz (Slettet)
Nogen der kan forklare mig hvordan jeg løser ligningen: 2*e^x = 3

??

På forhånd mange tak =)

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2007 af Jean

Hint: den omvendte til e^x er ln(x)

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2007 af mathon

2*e^x = 3

e^x = 1.5

og så brug af rådgivningen i #1....

Svar #3
19. november 2007 af Sinz (Slettet)

Mange tak,

så får jeg LN(1,5)/LN(e) men hvad så?

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2007 af Jean

så er du færdig?

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2007 af mathon

...da ln(e) = 1

Svar #6
19. november 2007 af Sinz (Slettet)

Okay, tak gutter..

så svaret er: ln(1,5) / ln(e) = 0,40547?

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. november 2007 af -Zeta- (Slettet)

#6.
Ja, x=0,40547

Skriv et svar til: 2*e^x = 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.