Matematik
Har lidt problemer med ligninger / uligheder .. håber nogle kan lii hjælpe lidt tak, da dette er til i morgen:
22. november 2007 af
Shining-Star (Slettet)
Har lidt problemer med ligninger / uligheder .. håber nogle kan lii hjælpe lidt tak, da dette er til i morgen:
1. En tankpasser sælger almindelig benzin til 5,52 kr. pr. liter, og superbenzin til 5,60 kr. pr. liter. En dag har han i alt solgt 850 liter til en samlet pris af 4.720,- kr.
- Hvor mange liter har han solgt af hver slags ?
2. Hvordan skal jeg veksle 740 kr. i 10 kronestykker og 20 kronesedler, sålede at jeg får 10 flere 20 kronesedler end 10 kronestykker.. - er herre forvirret !§ :s
Har lidt problemer med ligninger / uligheder .. håber nogle kan lii hjælpe lidt tak, da dette er til i morgen:
1. En tankpasser sælger almindelig benzin til 5,52 kr. pr. liter, og superbenzin til 5,60 kr. pr. liter. En dag har han i alt solgt 850 liter til en samlet pris af 4.720,- kr.
- Hvor mange liter har han solgt af hver slags ?
2. Hvordan skal jeg veksle 740 kr. i 10 kronestykker og 20 kronesedler, sålede at jeg får 10 flere 20 kronesedler end 10 kronestykker.. - er herre forvirret !§ :s
Svar #1
22. november 2007 af ABreine (Slettet)
opstil 2 ligninger med 2 ubekendte. 5,52x+5,6y = 4720kr og y+x=850
opstil igen 2 ligninger med 2 ubekendte: 10x+20y = 740kr og y = x+10
opstil igen 2 ligninger med 2 ubekendte: 10x+20y = 740kr og y = x+10
Svar #2
22. november 2007 af Shining-Star (Slettet)
Hmm forstår ikke rigtigt , er ikke lige så god til matematik desværre ;s
kan du ikk forklare lidt tyderligere?
kan du ikk forklare lidt tyderligere?
Skriv et svar til: Har lidt problemer med ligninger / uligheder .. håber nogle kan lii hjælpe lidt tak, da dette er til i morgen:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
