Matematik

hjælp til at finde højde på en trekant

23. november 2007 af camilie2 (Slettet)
hej alle sammen .. er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg finder højde på en trekant.

jeg ved at halv gange højde gange grundlijen= areal..

jeg står med en trekant som har en areal på 9,kvadrat meter.

grundlijen er 6,4 m
og en vinkel på 60 grader


håber nogen kan hjælpe mig med at finde højden

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2007 af mathon


0,5*h*g = T

0,5*h*(6,4 m) = 9 m^2, hvoraf du isolerer h....

Svar #2
23. november 2007 af camilie2 (Slettet)

hvordan mener du .. forstår det ikke helt

Svar #3
23. november 2007 af camilie2 (Slettet)

hvad er højden?

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2007 af mathon

har du ikke lært om højder i en trekant?

Svar #5
23. november 2007 af camilie2 (Slettet)

jeg kan ikke huske det helt..

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. november 2007 af mathon

tegn en skitse

højden går fra en vinkelspids og vinkelret på grundlinjen med længden 6,4 m

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. november 2007 af mathon

T = (1/2)*h_a*a = (1/2)*h_b*b = (1/2)*h_c*c

Skriv et svar til: hjælp til at finde højde på en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.