Matematik
to ligninger med to ubekendte
23. november 2007 af
Lützen (Slettet)
Jeg har to ligninger jeg skal sætte lig med hinanden.
800=a*50
og
1.000=b*60+100
nogen der kan hjælpe mig?
800=a*50
og
1.000=b*60+100
nogen der kan hjælpe mig?
Svar #1
23. november 2007 af Esbenps
Du har ikke to ligninger med to ubekendte. Du har to ganske almindelige ligninger, som hver har én ubekendt. De løses på normal vis...
Svar #2
23. november 2007 af Unbreakable (Slettet)
Ikke to ligninger med to ubekendte mester ;)
a= 800/50
a= 16
b= 1000-100/60
b= 15
a= 800/50
a= 16
b= 1000-100/60
b= 15
Skriv et svar til: to ligninger med to ubekendte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
