Matematik
Rumgeometri - vinkel mlm plan og linje
25. november 2007 af
Ralphi (Slettet)
Planen alfa har ligning: 3x+2y-5z-13 = 0
LInjen l har parameterfremstilling:
(x,y,z) = (-3,4,-2) + t(6,4,-3)
Bestem den spidse og stumpe vinkel mellem alfa og l.
Bestem projektionen af O(0,0,0) på planen alfa.
Hvordan gør man dette... jeg er helt blank!
LInjen l har parameterfremstilling:
(x,y,z) = (-3,4,-2) + t(6,4,-3)
Bestem den spidse og stumpe vinkel mellem alfa og l.
Bestem projektionen af O(0,0,0) på planen alfa.
Hvordan gør man dette... jeg er helt blank!
Svar #1
26. november 2007 af peter lind
Brug at vektoren (3, 2, -5) står vinkelret på planen og (6,4, -3) er retningsvektor for linien.
Skriv et svar til: Rumgeometri - vinkel mlm plan og linje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
