Matematik
7. klasse
26. november 2007 af
steger100 (Slettet)
Hvad så med denne. nogen der kan hjælp ?
Tre videobånd koster tilsammen 120 kr. Det billigste koster x kr.
Det næstedyreste koster 10 kr. mere og det dyreste koster 20 kr. mere end det billigste´.
Hvad koster videobåndene ?
Resultatet skal være opstillet som ligning
Tre videobånd koster tilsammen 120 kr. Det billigste koster x kr.
Det næstedyreste koster 10 kr. mere og det dyreste koster 20 kr. mere end det billigste´.
Hvad koster videobåndene ?
Resultatet skal være opstillet som ligning
Svar #2
26. november 2007 af Sherwood (Slettet)
x+(x+10)+(x+20)=120
3x+30=120
3x=90
x=30
x=30 v x=30+10=40 v x=30+20=50
3x+30=120
3x=90
x=30
x=30 v x=30+10=40 v x=30+20=50
Svar #3
26. november 2007 af dnadan (Slettet)
#2
'x=30 v x=30+10=40 v x=30+20=50'
er ikke korrekt, x=30 og ikke 40 0g 50 som der jo også står, at det er... Men det er prisen for den næstdyreste og den dyreste.
'x=30 v x=30+10=40 v x=30+20=50'
er ikke korrekt, x=30 og ikke 40 0g 50 som der jo også står, at det er... Men det er prisen for den næstdyreste og den dyreste.
Svar #4
26. november 2007 af Sherwood (Slettet)
#3. Ja, det er mig som ikke kan læse indenad. Men så kan #0 jo passene lige se, om han selv kan lave den. Fremgangsmåden er den samme.
Skriv et svar til: 7. klasse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
