Matematik

Formler

26. november 2007 af KME89 (Slettet)
er der nogen formler for at kunne isolere ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Ja, der er de gængse 4 regneregler for ligningsløsning.

Svar #2
26. november 2007 af KME89 (Slettet)

hvor kan jeg finde dem, så jeg kan skrive dem ned, er ektrem dårlig til at isolere

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2007 af Marie+Louise (Slettet)

... Men der findes ikke nogle konkrete formler til det. Det vil i så fald være en uoverskuelig opgave, eftersom der er uendelig mange typer ligninger, selv hvis de skrives på en generel form :)

Generelt handler det bare om at øve, øve og øve sig, til sidst begynder man at se en mønster i det :p

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2007 af badooo (Slettet)

Isolér led, isolér faktor. Isolér led, isolér faktor. Hele tiden.

Svar #5
26. november 2007 af KME89 (Slettet)

Hehe okay tusind tak hjælpen da;D så er der ikk andet at gøre end at øve :D

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Regneregler for ligninger:

Man må lægge det samme tal til på begge sider af lighedstegnet.

a=b a+c=b+c

Man må trække det samme tal fra på begge sider af lighedstegnet.

a=b a-c=b-c

Man må gange med det samme tal på begge sider af lighedstegnet (dog ikke med 0)

a=b ka=kb , når k ikke er lig med 0

Man må dividere med det samme tal på begge sider af lighedstegnet (dog ikke med 0)

a=b a/k=b/k , når k ikke er lig med 0

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Det er eksempler uder. Jeg burde nok have gjort således:

a=b - a+c=b+c

Så er du i hvert fald sikker på, hvad der er hvad.

Skriv et svar til: Formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.