Matematik
Sidste opgave, please!!
28. november 2007 af
887 (Slettet)
Sidder omsider med sidste opgave af min aflevering men kan simpelthen ikke løse den, please hjælp. Den skal aflevers i morgen!
Opgaven:
I en trekant ABC, hvor i vinkel B er stump, er
Vinkel A=21,2
Længden BC=6,9
Længden AC= 14,2
Jeg skal så ude fra disse informationer beregne Vinklerne B og V, længden AB og arealet af ABC!
Jeg ved godt det her ikke lyder til at tro på, men ABC forvirre mig, jeg ved ikke hvordan trekanten skals e ud når jeg tegner dig! Skal A sidde nederst B øverst og C overfor A?
Opgaven:
I en trekant ABC, hvor i vinkel B er stump, er
Vinkel A=21,2
Længden BC=6,9
Længden AC= 14,2
Jeg skal så ude fra disse informationer beregne Vinklerne B og V, længden AB og arealet af ABC!
Jeg ved godt det her ikke lyder til at tro på, men ABC forvirre mig, jeg ved ikke hvordan trekanten skals e ud når jeg tegner dig! Skal A sidde nederst B øverst og C overfor A?
Svar #1
28. november 2007 af SLoMat (Slettet)
Prøv at tegne en streg som er AC lang, og skriv A i den ene ende og C i den anden. Fra A måler du med din vinkelmåler en vinkel som er A grader, og tenger en lang streg. Smup en passer og indskil den til BC længden, og tegn en cirkel med O i C. der hvor cirklen skærer din steg fra A mod B, er punktet B. Nu har du en skitse, og så er det lidt nemmere at forholde sig til
Svar #2
28. november 2007 af badooo (Slettet)
En normal trekant kan faktisk også gøre underværker.. Det skal bare være, så man ved, hvilken side der er hvad, og hvad det præcist er for en ukendt man beregner.
Skriv et svar til: Sidste opgave, please!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
