Matematik
t bestemmes
29. november 2007 af
Katrine1912 (Slettet)
hej.
Jeg ved t vektor a = (-3,2)
vektor b = (-3-3t,2+2t)
t bestemmes når vinklen mellem dem er 60 grader.
Hvad gør jeg?
Jeg ved t vektor a = (-3,2)
vektor b = (-3-3t,2+2t)
t bestemmes når vinklen mellem dem er 60 grader.
Hvad gør jeg?
Svar #1
29. november 2007 af bjering (Slettet)
Du tager prikproduktet imellem dem og løser for vinkel 60 grader.
a.b = a1b2+a2b2 = |a||b|cos60
a.b = a1b2+a2b2 = |a||b|cos60
Svar #3
29. november 2007 af Katrine1912 (Slettet)
ja, men den bliver bare meget kompliceret, da der er flere t'er og kvadratrode i den.
Skriv et svar til: t bestemmes
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
