Fysik
Bernoullis ligning
04. december 2007 af
boya (Slettet)
Bernoulli’s ligning udledes af Newton’s 2. lov ved at diffentiere??
mdv/dx=-F
Rho*Adx *dv/dt= - Adp
Rho dv/dt=- dp/dx
dv/dt=dv/dx*dx/dt=dv/dx*v=dv/dx*v^2/2
v^2*rho/2+ p=konstant
er det korrekt??
mdv/dx=-F
Rho*Adx *dv/dt= - Adp
Rho dv/dt=- dp/dx
dv/dt=dv/dx*dx/dt=dv/dx*v=dv/dx*v^2/2
v^2*rho/2+ p=konstant
er det korrekt??
Skriv et svar til: Bernoullis ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
