Matematik
Kompekse tal (z=x+iy)
05. december 2007 af
rasmustj (Slettet)
Hej!
Jeg har lidt problemer med at forklare hvorfor det er at ethvert komplekst tal kan skrives ved z=x+iy.
Nogen der kan forklare mig det nærmere?
På forhånd tak,
Rasmus.
Jeg har lidt problemer med at forklare hvorfor det er at ethvert komplekst tal kan skrives ved z=x+iy.
Nogen der kan forklare mig det nærmere?
På forhånd tak,
Rasmus.
Svar #1
05. december 2007 af Peden (Slettet)
Det kan forklares ret enkelt:
Et hvert komplekst tal har en realdel beskrevet ved X og en imaginærdel beskrevet ved Y.
Et hvert komplekst tal har en realdel beskrevet ved X og en imaginærdel beskrevet ved Y.
Svar #2
05. december 2007 af rasmustj (Slettet)
Damn, kan godt mærke jeg ikke er en ørn til højniveaus matematik - mange tak for bekræftelsen!
Skriv et svar til: Kompekse tal (z=x+iy)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
