Fysik
Hjæælp bedes til spørgsmål!!! :s
06. december 2007 af
Shining-Star (Slettet)
Har nogle spørgsmål som jeg ikke lige ved hvad jeg skal gøre? :S
Vil meget meget meget gerne be'om en forklaring til,..
1000 tak på forhånd!..
Har selvfølgelig også self prøvet først!
1. En bæk har et tværsnitsareal på 1m2. En pind, der smides i vandet driver 10m på 15s. Hvad er vandføringen?
- Mit gæt 150m3/s? ..
2. Hvad er E-Coli? - En virus ? - eller bakterie? :s
3. Pesticider? ingen anelse.?
4. Når Solen skinner på Jorden, hvad sker der så med luften? - Vinden opvarmes, og den stiger til vejrs, imens den udvider sig??
5. Hvilket udsagn beskriver jetstrømme på korrekt vis?
= Luft strømmer mod nord fra syd, og corioliskraften bøjer vinden østover. Vi får en østenvind.?
6. Hvor lange er den korteste- samt den længste dag i Danmark? = De er lige lange - ca. 12h.?
Vil meget meget meget gerne be'om en forklaring til,..
1000 tak på forhånd!..
Har selvfølgelig også self prøvet først!
1. En bæk har et tværsnitsareal på 1m2. En pind, der smides i vandet driver 10m på 15s. Hvad er vandføringen?
- Mit gæt 150m3/s? ..
2. Hvad er E-Coli? - En virus ? - eller bakterie? :s
3. Pesticider? ingen anelse.?
4. Når Solen skinner på Jorden, hvad sker der så med luften? - Vinden opvarmes, og den stiger til vejrs, imens den udvider sig??
5. Hvilket udsagn beskriver jetstrømme på korrekt vis?
= Luft strømmer mod nord fra syd, og corioliskraften bøjer vinden østover. Vi får en østenvind.?
6. Hvor lange er den korteste- samt den længste dag i Danmark? = De er lige lange - ca. 12h.?
Svar #1
06. december 2007 af peter lind
hastighed = længde delt med tid.
For at finde vandføringen skal du finde hvor meget vand, der e strømmet igennem i et sekund.
2) Bakterie. Det har intet med fysik at gøre.
3)Gift. Har intet med fysik at gøre.
4). Særdeles kompliceret og kan ikke besvares her.
6) Den 21. eller 22. i denne måned er det den korteste dag, som er langt under 12 timer. Slå op i en kalender. Hvor kort dagen er, er også afhængig af hvor i Danmark.
For at finde vandføringen skal du finde hvor meget vand, der e strømmet igennem i et sekund.
2) Bakterie. Det har intet med fysik at gøre.
3)Gift. Har intet med fysik at gøre.
4). Særdeles kompliceret og kan ikke besvares her.
6) Den 21. eller 22. i denne måned er det den korteste dag, som er langt under 12 timer. Slå op i en kalender. Hvor kort dagen er, er også afhængig af hvor i Danmark.
Skriv et svar til: Hjæælp bedes til spørgsmål!!! :s
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
