Matematik
ligning
11. december 2007 af
p-a-c-e (Slettet)
1/x + 2/3 = 7/9
på forhånd tak ;)
på forhånd tak ;)
Svar #1
11. december 2007 af martinrv (Slettet)
Du skal forlænge 2/3, så den får fællesnævner med 7/9. Derefter kan du isolere 1/x og så tage den reciprokke værdi.
/martinrv
/martinrv
Svar #2
11. december 2007 af p-a-c-e (Slettet)
er med så langt:
1/x + 2/3 = 7/9
1/x + 6/9 = 7/9
1/x = 1/9
og så kan jeg ikke længere.
- ved ikke have reciprokværdien betyder.
1/x + 2/3 = 7/9
1/x + 6/9 = 7/9
1/x = 1/9
og så kan jeg ikke længere.
- ved ikke have reciprokværdien betyder.
Svar #3
11. december 2007 af -Zeta- (Slettet)
#2.
Det betyder - forenklet - at du skal bytte om på tæller og nævner:
Hvis:
1/x = 1/9
Så er:
x = 9/1 = 9
Det betyder - forenklet - at du skal bytte om på tæller og nævner:
Hvis:
1/x = 1/9
Så er:
x = 9/1 = 9
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
