LaTeX
Venstrecentrerede matematik
11. december 2007 af
/Anders (Slettet)
hvilket environment skal jeg bruge, hvis jeg gerne vil have flerlinjet venstrecentreret matematik? gather centrerer omkring midten.
i øjeblikket bruger jeg align med & placeret helt ude til venstre, er det måden at gøre det på i LaTeX?
i øjeblikket bruger jeg align med & placeret helt ude til venstre, er det måden at gøre det på i LaTeX?
Svar #2
12. december 2007 af /Anders (Slettet)
ok, dårligt formuleret :)
venstrealigned formler som http://peecee.dk/?id=84347
venstrealigned formler som http://peecee.dk/?id=84347
Svar #3
12. december 2007 af /Anders (Slettet)
lavet med
\documentclass{article}
\usepackage{amsmath}
\begin{document}
\begin{align}
&a^2+b^2+c^2\ &a+b=c\ &1+23=24
\end{align}
\end{document}
\documentclass{article}
\usepackage{amsmath}
\begin{document}
\begin{align}
&a^2+b^2+c^2\ &a+b=c\ &1+23=24
\end{align}
\end{document}
Svar #4
12. december 2007 af daleif (Slettet)
Det er ikke videre visuelt pænt, men en endelig løsning kommer an på hvad det præcist skal stå.
Skriv et svar til: Venstrecentrerede matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
