Engelsk
Hjælp til at finde gramma fejl..
11. december 2007 af
refdanny (Slettet)
Jeg har lavet en oversættelse af et brev, fra Dansk til Engelsk (sjovt nok hehe)kan dog bare ikke rigtigt selv finde flere grammatik fejl. Så hvis du kan finde noget, uden at ændre på teksten for meget, da det jo er en oversættelse, vil det være kanon! :) her er teksten:
Monroe Perfume
27 park Road
Edinburgh EH 1DG
Schous varehus
Algade 20
4000 Roskilde
As we earlier have delivered perfume articles for you, we aloud us self to send you a offer on a news (tilbud) which just has bin introduced on the marked.
Paradiso anti perspirant deodorant, to 1.57 £ each.
Paradiso perfume in natural spray bottles to 2.17 £ each.
We give a discount of 5 % if you buy quantities of 100 bottles or more.
it should please us to receive a order from you.
Yours faithfully
Monroe Perfume
Monroe Perfume
27 park Road
Edinburgh EH 1DG
Schous varehus
Algade 20
4000 Roskilde
As we earlier have delivered perfume articles for you, we aloud us self to send you a offer on a news (tilbud) which just has bin introduced on the marked.
Paradiso anti perspirant deodorant, to 1.57 £ each.
Paradiso perfume in natural spray bottles to 2.17 £ each.
We give a discount of 5 % if you buy quantities of 100 bottles or more.
it should please us to receive a order from you.
Yours faithfully
Monroe Perfume
Svar #1
11. december 2007 af Jekawo (Slettet)
As we earlier have delivered perfume articles for you, we allowed us to send you an offer which just has been introduced on the market.
Paradiso anti perspirant deodorant, to 1.57 £ each.
Paradiso perfume in natural spray bottles to 2.17 £ each.
We give a discount of 5 % if you buy quantities of 100 bottles or more.
it would please us to receive an order from you.
Paradiso anti perspirant deodorant, to 1.57 £ each.
Paradiso perfume in natural spray bottles to 2.17 £ each.
We give a discount of 5 % if you buy quantities of 100 bottles or more.
it would please us to receive an order from you.
Svar #2
11. december 2007 af Isomorphician
to 1.57 £ each = at £1.57 each (samme i linjen nedenunder)
we give a discount = we offer a discount
we give a discount = we offer a discount
Skriv et svar til: Hjælp til at finde gramma fejl..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
