Matematik

areal af trekant

12. december 2007 af MRL (Slettet)
jeg har en pyramide med målene h=148 og b=233

kan nogle fortælle mig hvordan jeg finder arealet af den.

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2007 af mariakr (Slettet)

V=(1/3)A*h

Hvor A er grundfladen og h er højden...

Går du fra at det er en pyramide fire sider...

Svar #2
12. december 2007 af MRL (Slettet)

det er overfladet arealet af pyramiden jeg skal finde.

Brugbart svar (1)

Svar #3
12. december 2007 af mathon

...hvis du nu gjorde dig den ulejlighed at informere
om

1) b er pyramidens kant
eller
2) b er side i grundfladen

og
fandt det betimeligt at oplyse om antallet af sider i grundfladen, ville det fremme betydeligt på forståelsen...;-)


Skriv et svar til: areal af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.