Tysk
Nogle som vil kigge på lidt tysk tak??
13. december 2007 af
Shining-Star (Slettet)
Hejj .. nogle som vil kigge og kontrollere om det er rigtigt og især gramatikken :)
Skal oversættes fra dansk til tysk :))
1. Rødhætte gav sin bedstemor en flaske vin og et stykke kage. = Rottkäpchen gab ihre Grossmutter ein flasche Wein, und ein stück Kuchen.
2. Ulven ser rødhætte, som er på vej til bedstemoderen. = Der Wolf sieht Rottkäpchen, die auf dem Weg zu Ihre Grossmutter ist ( lidt i tvivl? )..
3. Rødhætte gik ude i skoven og ledte efter blomster til sin bedstemor. = Rottkäpchen ging aus in dem Wald und suchte nach Blumen zu ihre Grossmutter.
4. Snehvide havde spist dværgenes mad og havde lagt sig i sengen. = Schneewiitchen hatte die Zwerge(s)? essen gegessen, und hatte sich auf dem Bett gelogen. (uha, er i tvivl her!).
5. Snehvide blev hos dværgene, fordi de syntes godt om hende. = Schneewiitchen blieb neben die Zwerge, weil sie, sie gut findeten.
Mange tak på forhånd :))
Håber ikke der er de store fejl (;
Skal oversættes fra dansk til tysk :))
1. Rødhætte gav sin bedstemor en flaske vin og et stykke kage. = Rottkäpchen gab ihre Grossmutter ein flasche Wein, und ein stück Kuchen.
2. Ulven ser rødhætte, som er på vej til bedstemoderen. = Der Wolf sieht Rottkäpchen, die auf dem Weg zu Ihre Grossmutter ist ( lidt i tvivl? )..
3. Rødhætte gik ude i skoven og ledte efter blomster til sin bedstemor. = Rottkäpchen ging aus in dem Wald und suchte nach Blumen zu ihre Grossmutter.
4. Snehvide havde spist dværgenes mad og havde lagt sig i sengen. = Schneewiitchen hatte die Zwerge(s)? essen gegessen, und hatte sich auf dem Bett gelogen. (uha, er i tvivl her!).
5. Snehvide blev hos dværgene, fordi de syntes godt om hende. = Schneewiitchen blieb neben die Zwerge, weil sie, sie gut findeten.
Mange tak på forhånd :))
Håber ikke der er de store fejl (;
Svar #1
13. december 2007 af Sherwood (Slettet)
Du har jo kun oversat noget af sætningerne. I den første har du skrevet:
Bedstemor en flaske vin og et stykke kage.
Du skal lige have Rotkäppchen med. :-)
Så skal vi nok hjælpe med at rette grammatikken.
Bedstemor en flaske vin og et stykke kage.
Du skal lige have Rotkäppchen med. :-)
Så skal vi nok hjælpe med at rette grammatikken.
Svar #2
13. december 2007 af Sherwood (Slettet)
Ups min fejl. Havde ikke set, at du havde skrevet det i linien forinden sorry.
Svar #3
13. december 2007 af Shining-Star (Slettet)
Bare i orden #3 .. MEEN Nu ser den således ud efter rettelse igen .. :
1.Rotkäpchen gab ihre Großmutter eine Flasche Wein, und ein stück Kuchen.
2.Der Wolf sieht Rotkäpchen, die auf dem Weg zu Ihrer Großmutter ist.
3.Rødhætte gik ude i skoven og ledte efter blomster til sin bedstemor =
Rottkäpchen ging in den Wald und suchte nach Blumen an ihre Großmutter.
4.Snehvide havde spist dværgenes mad og havde lagt sig i sengen =
5.Schneewittchen hatte das Essen der Zwerge gegessen, und hatte sich auf
das Bett gelegt.
6.Snehvide blev hos dværgene, fordi de syntes godt om hende =
7.Schneewittchen blieb bei den Zwergen, weil sie sie mochten.
1.Rotkäpchen gab ihre Großmutter eine Flasche Wein, und ein stück Kuchen.
2.Der Wolf sieht Rotkäpchen, die auf dem Weg zu Ihrer Großmutter ist.
3.Rødhætte gik ude i skoven og ledte efter blomster til sin bedstemor =
Rottkäpchen ging in den Wald und suchte nach Blumen an ihre Großmutter.
4.Snehvide havde spist dværgenes mad og havde lagt sig i sengen =
5.Schneewittchen hatte das Essen der Zwerge gegessen, und hatte sich auf
das Bett gelegt.
6.Snehvide blev hos dværgene, fordi de syntes godt om hende =
7.Schneewittchen blieb bei den Zwergen, weil sie sie mochten.
Skriv et svar til: Nogle som vil kigge på lidt tysk tak??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
