Matematik
Indtegning af graf HJÆÆLP
13. december 2007 af
realisme (Slettet)
jaa som overskriften nok siger så skal jeg indtegne en graf men i skal lige forklare hvordan:
f(x= x i anden -2x -3
på forhånd tak
f(x= x i anden -2x -3
på forhånd tak
Svar #1
13. december 2007 af KristofferFage (Slettet)
Hvis du ikke må bruge en graftegner, kan du jo sætte forskellige værdier ind, og så finde de matchende y-værdier.. Lave et koordinatsystem og sætte nogle punkter ind, og så tegne en streg igennem dem..
Svar #2
13. december 2007 af realisme (Slettet)
så fortæl mig punkterne mester så jeg kan lave graffen.
Svar #3
13. december 2007 af KristofferFage (Slettet)
Det lærer du sku ikke meget af..
f(x)=x^2-2x-3 derfor er:
f(1)=1^2-2*1-3 = -4.. Lav selv resten.
f(x)=x^2-2x-3 derfor er:
f(1)=1^2-2*1-3 = -4.. Lav selv resten.
Skriv et svar til: Indtegning af graf HJÆÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
