Matematik
Forskrifterne for 3 linier
13. december 2007 af
realisme (Slettet)
linie 1 går igennem punkterne (1:9) og (5:3)
linie 2 skærer y-aksen i 5 og har en hældning på 2.
linie 3 er parallel med linien y=2x - 3 og desuden er f(1)=4
linie 2 skærer y-aksen i 5 og har en hældning på 2.
linie 3 er parallel med linien y=2x - 3 og desuden er f(1)=4
Svar #1
13. december 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Ved den første finder du hældningskoeffecienten (differentialkvotienten) af formlen alfa=(y-y_0)/(x-x_0.
Ved den anden har du hældningskvotienten og punktet (0,5)
Ved den tredje har du også hældningskvotienten, idet linien er parallel med linien 2x-3, og du har punktet (1,4)
I alle 3 tilfælde bruger du ovennævnte formel, medmindre mathon sætter turbo på.
Ved den anden har du hældningskvotienten og punktet (0,5)
Ved den tredje har du også hældningskvotienten, idet linien er parallel med linien 2x-3, og du har punktet (1,4)
I alle 3 tilfælde bruger du ovennævnte formel, medmindre mathon sætter turbo på.
Skriv et svar til: Forskrifterne for 3 linier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
