Matematik
y*x=a hvordan fås den på formlen får hyperblen?
13. december 2007 af
n.soendergaard (Slettet)
Hvordan fås formlen for omvendt proportionalitet:
y*x=a på formlen for hyperblen:
(x²/a²)-(y²/b²)=1
Kan virkelig ikke se hvordan y*x=a skal komme på denne formel, har prøvede alt hvad jeg lige kunne komme i tanke om.
Håber der er nogen der kender svaret og vil hjælpe mig med denne opgave.
mvh Niels S
y*x=a på formlen for hyperblen:
(x²/a²)-(y²/b²)=1
Kan virkelig ikke se hvordan y*x=a skal komme på denne formel, har prøvede alt hvad jeg lige kunne komme i tanke om.
Håber der er nogen der kender svaret og vil hjælpe mig med denne opgave.
mvh Niels S
Skriv et svar til: y*x=a hvordan fås den på formlen får hyperblen?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
