Matematik
en fiks ide
13. december 2007 af
Zalcos (Slettet)
Hejsa. Jeg har fået en hel del grubleopgaver smækket i hovedet som næste aflevering. Men jeg kan altså ikke lige komme i tanke om, hvordan man lige sån finder frem til hvad man gør. Jeg håbede at jeg kunne få hjælp til bare den første, lige for at se, hvordan man skal tænke:
I en retvinklet trekant med areal 7 er den ene katete 3 gange så lang som den anden katete. Bestem sidelængderne i trekanten.
Håber meget der er nogle, som er villige til at få mig sparket i gang :)
I en retvinklet trekant med areal 7 er den ene katete 3 gange så lang som den anden katete. Bestem sidelængderne i trekanten.
Håber meget der er nogle, som er villige til at få mig sparket i gang :)
Svar #1
13. december 2007 af dnadan (Slettet)
Du ved, at T=7, samt katederne er x og 3x.
Arealet af en retvinklet trekant kan findes ved:
T=1/2*katete_1*katete_2
dvs.
7=1/2*x*3x
Arealet af en retvinklet trekant kan findes ved:
T=1/2*katete_1*katete_2
dvs.
7=1/2*x*3x
Svar #2
13. december 2007 af Zalcos (Slettet)
ja, yepper. Det er rigtigt. Jeg er med nu, ;D .. tusind tak ;)
Skriv et svar til: en fiks ide
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
