Matematik

Funktion F(x) det gælder at F(0) = 3

13. december 2007 af frusci (Slettet)
Goddag

Jeg søger lidt hjælp til at finde ud af følgende:

For hvilken funktion gælder F(0) = 3 og F'(0) = 2

Har lige tabt tråden på denne, selvom den sikkert er ganske simpel :). Men håber da at i vil hjælpe en gang.

Mvh

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2007 af ABreine (Slettet)

fx x^2+2x+3

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2007 af ABreine (Slettet)

men der er mange svar

Svar #3
13. december 2007 af frusci (Slettet)

Uddyb venligst, tror jeg har behov for det i forvirringen. Mange tak for det hurtige svar ellers :)

Svar #4
13. december 2007 af frusci (Slettet)

Men jeg er med på nu at

f(0) = 0^2 + 2*0 + 3 =
f(0) = 3



Svar #5
13. december 2007 af frusci (Slettet)

Kan ikke lige gennemskue hvordan du er nået frem til det lige pt. Undskyld for flere posts.

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. december 2007 af ABreine (Slettet)

hvis du differentierer y = x^2+2x+3 så bliver det y' = 2x+2 og hvis du sætter 0 ind her, så bliver y' = 2. og der er uendeligt mange svar, da du fx kan skrive 0,5x^2, 0,3x^2 osv osv, som det første led, og dette vil hele tiden blive 0.

Svar #7
13. december 2007 af frusci (Slettet)

Har differentieret og kan udemærket se at det passer. Jeg er helt med nu og takker mange gange!

Skriv et svar til: Funktion F(x) det gælder at F(0) = 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.