Fysik
Opstilling af Differentialligning til en dæmpet - udæmpet svingning
14. december 2007 af
affi (Slettet)
Endnu én, der har SRP!
Hvordan kan man opstille differentialligninger for dæmpet og udæmpet svingninger?
Jeg ved godt hvordan de ser ud!!!
x''+a*x'+b*x=0
og
m*x''+b*x=0 (udæmpet)
Men hvad er teorien bag dem, især den dæmpede?
I'm lost!
Hvordan kan man opstille differentialligninger for dæmpet og udæmpet svingninger?
Jeg ved godt hvordan de ser ud!!!
x''+a*x'+b*x=0
og
m*x''+b*x=0 (udæmpet)
Men hvad er teorien bag dem, især den dæmpede?
I'm lost!
Svar #1
15. december 2007 af perman (Slettet)
DOVNE HUND AFTAB ;-)
troede du havde styr på d efter mødet med Henning?
troede du havde styr på d efter mødet med Henning?
Svar #2
17. december 2007 af bajeers (Slettet)
http://physics.ucsc.edu/~josh/6A/book/harmonic/node10.html du kunne evt tjekke den her side ud.. har hjulpet mig meget med dæmpede svingninger til SRP
Skriv et svar til: Opstilling af Differentialligning til en dæmpet - udæmpet svingning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
