Matematik

ligning rettelse.

15. december 2007 af Heaton (Slettet)
Er nedstående rigtigt ?

xt – b = 2a

xt= 2a +b

x = (2a+b)/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2007 af Sherwood (Slettet)

xt – b = 2a

xt= 2a+b

Hertil ser det fint ud.

Men hvorfor dividere du med 2 i næste trin? Skal du ikke dividere med t? :-)

Svar #2
15. december 2007 af Heaton (Slettet)

xt – b = 2a

xt= 2a +b

x = (2a+b)/t

såååådan ??

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2007 af -Zeta- (Slettet)

#2.
Jeps.

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Ja, ser det ikke pænere ud?

Svar #5
15. december 2007 af Heaton (Slettet)

jov det gør, heh... det sgu dejligt så kan jeg også det :D
tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2007 af KristofferFage (Slettet)

Man lære sku hver dag ^_^

Skriv et svar til: ligning rettelse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.