Matematik
2. ordens differentialligning
15. december 2007 af
oraklet fra delfi (Slettet)
Jeg sidder fast i et bevis, mangler mellem regningen mellem disse to trin. Hvordan kan jeg opstille en mellem regning??
y´´*e^kt+y´*k*e^kt-y´*k*e^kt-k^2*e^kt*y = 0 <=>
(y´*e^kt)´-(y*k*e^kt)´= 0
y´´*e^kt+y´*k*e^kt-y´*k*e^kt-k^2*e^kt*y = 0 <=>
(y´*e^kt)´-(y*k*e^kt)´= 0
Skriv et svar til: 2. ordens differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
