Matematik
5 gange så mange drenge som piger
17. december 2007 af
Zalcos (Slettet)
Jeg kunne godt lige bruge lidt hjælp til at formulere noget matematisk.. der er 5 gange så mange drenge end piger der har HaDH.. altså 5/6..det vil jeg gerne have hjælp til at få skrevet på som en ligning
x = antal piger
5*x = antal drenge
længere kan jeg ikke lige komme
x = antal piger
5*x = antal drenge
længere kan jeg ikke lige komme
Svar #1
17. december 2007 af Peden (Slettet)
Den er da heller ikke så meget længere:
Y = x + 5x
Y = Samlet antal piger og drenge med HaDH
x = antal piger med HaDH
=> 5x = antal drenge med HaDH
Y = x + 5x
Y = Samlet antal piger og drenge med HaDH
x = antal piger med HaDH
=> 5x = antal drenge med HaDH
Svar #3
17. december 2007 af Peden (Slettet)
Y = 6x
Z = 6x
Y(drenge) = 5/6 * Z
Men hvorfor alle de krumspring?
Z = 6x
Y(drenge) = 5/6 * Z
Men hvorfor alle de krumspring?
Skriv et svar til: 5 gange så mange drenge som piger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
