Matematik
Beregn denne andengradsligning
02. januar 2008 af
Frederik123 (Slettet)
Hej
Jeg har fået følgende spørgsmål:
Forklar, hvad der forstås ved en andengradsligning, samt gør rede for løsningen af en
andengradsligning på følgende form: 2x^2-4x-6=0
håber i gider hjælpe:)
Jeg har fået følgende spørgsmål:
Forklar, hvad der forstås ved en andengradsligning, samt gør rede for løsningen af en
andengradsligning på følgende form: 2x^2-4x-6=0
håber i gider hjælpe:)
Svar #2
02. januar 2008 af mathon
2x^2 - 4x - 6 = 0 ........divider med 2
x^2 + (-2)x + (-3) = 0
a = 1
b = (-2)
c = (-3)
-b = - (-2) = 2
b^2 = (-2)^2 = 4
4*a*c = 4*1*(-3) = (-12)
d = b^2 - 4*a*c = 4 - (-12) = 16
2a = 2*1 = 2.......
x^2 + (-2)x + (-3) = 0
a = 1
b = (-2)
c = (-3)
-b = - (-2) = 2
b^2 = (-2)^2 = 4
4*a*c = 4*1*(-3) = (-12)
d = b^2 - 4*a*c = 4 - (-12) = 16
2a = 2*1 = 2.......
Svar #3
02. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Som hjælp, kan du kigge på:
http://peecee.dk/upload/view/87998
http://peecee.dk/upload/view/87998
Skriv et svar til: Beregn denne andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
