Matematik

Differentiation af noget sinus værk

07. januar 2008 af Lego Männer (Slettet)
Goddag.. Jeg har lidt problemer.

Opgaveformuleringen lyder:

Vis at:

s(t)=A*sin(Bt+C)+D

Er Løsning til

s''(t)=-B^2*s(t)


Vi har fundet s''(t) ved at differentiere og vi fik:

s''(t)=(BA*-sin(Bx+C))*B

Nu ska vi så det sidste stykke. Vi har prøvet os lidt frem men kan ikke helt finde ud af det.

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2008 af mathon

s''(t)=(BA*(-sin(Bx+C)))*B = -B^2*(A*sin(Bx+C)) = -B^2*s(t) for D=0

...D er en integrationskonstant...

Skriv et svar til: Differentiation af noget sinus værk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.