Matematik
Eksponentiel funktion
08. januar 2008 af
anita_h (Slettet)
Hvordan finder man x i en eksponentiel funktion?
Svar #1
08. januar 2008 af dnadan (Slettet)
såfrem du mener:
f(x)=b*a^x, hvor f(x),b,a er kendte værdier. Findes x ved løsning af ligningen.
Et hint er: logaritmeregnereglen ln(a^x)=ln(a)*x
f(x)=b*a^x, hvor f(x),b,a er kendte værdier. Findes x ved løsning af ligningen.
Et hint er: logaritmeregnereglen ln(a^x)=ln(a)*x
Skriv et svar til: Eksponentiel funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
