Matematik
Ligning for lodret asymptote.
13. januar 2008 af
Cecilie1989 (Slettet)
Hej alle.
Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave, hvor man skal finde ligningen for den lodrette asymptote til grafen for:
f(x)=2x+1+(1/(x-1))
Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave, hvor man skal finde ligningen for den lodrette asymptote til grafen for:
f(x)=2x+1+(1/(x-1))
Svar #1
13. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Undersøg om 0=x-1 <=> x=1 er lodret asymptote.
Bestem grænseværdien, når x->1+ og x->1-. Hvis begge grænseværdier går mod enten eller minus uendelig, er linjen x=1 en lodret asymptote.
Bestem grænseværdien, når x->1+ og x->1-. Hvis begge grænseværdier går mod enten eller minus uendelig, er linjen x=1 en lodret asymptote.
Skriv et svar til: Ligning for lodret asymptote.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
